HTML

6tila

A blog azon filmeket tartalmazza amiket én már láttam és bátran merem ajánlani bármelyik látogatómnak. Ha pár nap kimarad, az nem lustaságból ered, hanem mert vagy olyan filmet néztem amit nem szeretnék tovább ajánlani, vagy egyszerűen nem néztem azon napokon filmet.
Amennyiben neked is tetszett a film és kedvet érzel értékelni azt megteheted a filmek előzetese alatt található "Szólj hozzá" részben.

A linkek aktuálisságáért csak a blogbejegyzések megszületésekor tudok felelősséget vállalni, akkor minden link ellenőrzött, és valós. Az idő elteltével a linkek tartalma és érvényessége változhat. Torrentek esetében a le és feltöltők száma állandóan változik, és egyes esetekben a torrent maga is törlődhet a gazdaoldalról. Felíratok esetében ugyanez a helyzet, a gazdaoldalon történő változások, javítások, áthelyezések módosítják a linkek tartalmát és érvényességét. Ezekért elnézést kérek, de azt beláthatjátok, hogy nem ellenőrizhetem minden linkemet időszakosan sem. De ha ti jelzitek felém a változásokat, hibás linkeket, készségesen javítom őket az aktuális lehetőségekhez képest.

Linkajánló

Filmajánlók első kézből:
www.chrisdry.com

Nemzetközi torrent kereső:
BTjunkie.org

Az ázsiai filmek tárháza:
Asia Torrents.com

Felirat keresők:
Feliratok.hu
Feliratok.org
Opensubtitles.org
Horrorfreaksubs.try.hu
The L world
Hosszupuskasub.com
Subs.tu

Saját időzítésű, vágású felirataim:
-->>>Kattints ide a megtekintésükhöz!<<<--

Letöltő programok

Direkt letöltő (rapidshare, hotfile, stb.) több link 1 kattintással:
JDownloader

Torrent letöltő:
µTorrent

eMule letöltő és szerverek:
eMule + eMule szerverek

Utolsó kommentek

Látogatók

A számláló indítása: 2010.03.09 20:00 free counters

Alice Csodaországban (Alice in Wonderland, 2010)

6tila 2010.05.23. 21:39

Tudjátok mi a legnagyobb baj ezzel a filmmel? Hogy aki játszott az American McGee’s Alice-szal, az sokkal kevésbé fogja élvezni. Meg hát más gondok is akadnak. Pedig gyönyörű, akkora eyecandy, hogy azt öröm nézni, csak épp egy kicsit üres mellé.

 

Alice lemegy a nyuszi után
csodaországba

 

A történet? Alice követ egy óráját nézegető mellényes nyulat valami üregbe. Down the rabbit hole. Aztán a különös világban először kalandjátékos fejtörőt old meg, ami után gyorsan kiderül: nem véletlenül került oda, küldetése van. Na jó, mindenki ismeri a nagyját, vagy ha épp nem és/vagy az eltérésekre kíváncsi, az úgyis meg fogja látni.

Az Alice In Wonderland le sem tagadhatná, hogy Tim Burtom film. Megvan benne minden, amit ő szeret csinálni; mások is tudnak, de Burton úgy tűnik kifejezetten ilyenekben érzi jól magát. Természetesen Depp sem maradhatott ki a buliból, oda ment az első telefon, amikor megkapta a zöld utat a film, mondhatni szerencsére, hiszen az Alice egyik mentőövének pont Johnny bizonyul.

Szóval amint Alice átjut csodaországba, onnantól egy festmény az egész. Élő szereplők és CGi animációk keverednek szinte tökéletesen, fantasztikusan van összegyúrva. Csak pár nagyobb állaton való lovaglásnál voltak kifejezett gondok a megvalósítással. A baj csak az, hogy mindezek mellé üres. Hiába igyekeznek megalapozni a főbb karaktereket, Alice-on kívül a többiek nem sikerülnek valami jóra. Persze a színészek mentik a menthetőt, Depp marhajó Mad Hatter, a nagyfejű Helena Bonham Carter is hoz már mosolygós pillanatot, na meg a macsek, de ennyi.

 

Alice In Wonderland - a legjobb
szereplő

 

Nincsen tűz, hiányzik a motiváció a cselekvések mögül. "Menj ide, tedd meg azt, csak mert. De nem akarom. De mégis kéne. Akarnia kell magától." Áh, ez így nem lett kiemelkedő. Elszállt, szép, néhol érdekes, de valahogy mégsem köt le végig.

Torrent fálj: Alice.in.Wonderland.DVDRip.XviD-DiAMOND.torrent
Magyar felírat:
Alice.in.Wonderland.DVDRip.XviD-DiAMOND.srt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://6tila.blog.hu/api/trackback/id/tr142026149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RE5PECT 2010.06.18. 19:50:37

Hát nem tudom... Szerintem eddig ez a leghűségesebb az eredeti történethez. Ebben az aspektusban meg feleslegesnek hat azt fejtegetni, miért úgy, ahogy... Mellesleg szerintem tök necces feltenni egy olyan srt fájlt a filmhez, ami csak annyit tartalmaz, hogy a fájl nem található.

daire · http://daire.freeblog.hu/ 2010.06.27. 00:21:25

Nem működik a felirít, de nem gond, az angolt is értem. :)
süti beállítások módosítása