HTML

6tila

A blog azon filmeket tartalmazza amiket én már láttam és bátran merem ajánlani bármelyik látogatómnak. Ha pár nap kimarad, az nem lustaságból ered, hanem mert vagy olyan filmet néztem amit nem szeretnék tovább ajánlani, vagy egyszerűen nem néztem azon napokon filmet.
Amennyiben neked is tetszett a film és kedvet érzel értékelni azt megteheted a filmek előzetese alatt található "Szólj hozzá" részben.

A linkek aktuálisságáért csak a blogbejegyzések megszületésekor tudok felelősséget vállalni, akkor minden link ellenőrzött, és valós. Az idő elteltével a linkek tartalma és érvényessége változhat. Torrentek esetében a le és feltöltők száma állandóan változik, és egyes esetekben a torrent maga is törlődhet a gazdaoldalról. Felíratok esetében ugyanez a helyzet, a gazdaoldalon történő változások, javítások, áthelyezések módosítják a linkek tartalmát és érvényességét. Ezekért elnézést kérek, de azt beláthatjátok, hogy nem ellenőrizhetem minden linkemet időszakosan sem. De ha ti jelzitek felém a változásokat, hibás linkeket, készségesen javítom őket az aktuális lehetőségekhez képest.

Linkajánló

Filmajánlók első kézből:
www.chrisdry.com

Nemzetközi torrent kereső:
BTjunkie.org

Az ázsiai filmek tárháza:
Asia Torrents.com

Felirat keresők:
Feliratok.hu
Feliratok.org
Opensubtitles.org
Horrorfreaksubs.try.hu
The L world
Hosszupuskasub.com
Subs.tu

Saját időzítésű, vágású felirataim:
-->>>Kattints ide a megtekintésükhöz!<<<--

Letöltő programok

Direkt letöltő (rapidshare, hotfile, stb.) több link 1 kattintással:
JDownloader

Torrent letöltő:
µTorrent

eMule letöltő és szerverek:
eMule + eMule szerverek

Utolsó kommentek

Látogatók

A számláló indítása: 2010.03.09 20:00 free counters

Könyörtelenek (Ondskan (Evil), 2003)

6tila 2011.03.22. 15:43

Svédország, 50-es évek. A 16 éves Erik vad iskolai verekedésekkel próbál elégtételt venni a sorson azért, hogy mostohaapja rosszul bánik vele. Ezért kirúgják a gimnáziumból, egyetlen esélye az érettségire egy elitkollégium. A megaláztatások itt is a mindennapok részét…

2 komment

Mielőtt felkel / lemegy a nap (Before Sunrise / Before Sunset, 1995, 2004)

6tila 2011.03.10. 18:34

Mindenek előtt elnézést kérek a hosszas várakoztatásért minden rendszeres látogatómtól, de mostanában picit kevesebb filmet néztem, és azok közül sem volt említésre méltó, de talán most ez az ajánló mindent kárpótol.Nem gondolnám, hogy lesz olyan film ami az Ádám almáit…

2 komment

süti beállítások módosítása