HTML

6tila

A blog azon filmeket tartalmazza amiket én már láttam és bátran merem ajánlani bármelyik látogatómnak. Ha pár nap kimarad, az nem lustaságból ered, hanem mert vagy olyan filmet néztem amit nem szeretnék tovább ajánlani, vagy egyszerűen nem néztem azon napokon filmet.
Amennyiben neked is tetszett a film és kedvet érzel értékelni azt megteheted a filmek előzetese alatt található "Szólj hozzá" részben.

A linkek aktuálisságáért csak a blogbejegyzések megszületésekor tudok felelősséget vállalni, akkor minden link ellenőrzött, és valós. Az idő elteltével a linkek tartalma és érvényessége változhat. Torrentek esetében a le és feltöltők száma állandóan változik, és egyes esetekben a torrent maga is törlődhet a gazdaoldalról. Felíratok esetében ugyanez a helyzet, a gazdaoldalon történő változások, javítások, áthelyezések módosítják a linkek tartalmát és érvényességét. Ezekért elnézést kérek, de azt beláthatjátok, hogy nem ellenőrizhetem minden linkemet időszakosan sem. De ha ti jelzitek felém a változásokat, hibás linkeket, készségesen javítom őket az aktuális lehetőségekhez képest.

Linkajánló

Filmajánlók első kézből:
www.chrisdry.com

Nemzetközi torrent kereső:
BTjunkie.org

Az ázsiai filmek tárháza:
Asia Torrents.com

Felirat keresők:
Feliratok.hu
Feliratok.org
Opensubtitles.org
Horrorfreaksubs.try.hu
The L world
Hosszupuskasub.com
Subs.tu

Saját időzítésű, vágású felirataim:
-->>>Kattints ide a megtekintésükhöz!<<<--

Letöltő programok

Direkt letöltő (rapidshare, hotfile, stb.) több link 1 kattintással:
JDownloader

Torrent letöltő:
µTorrent

eMule letöltő és szerverek:
eMule + eMule szerverek

Utolsó kommentek

Látogatók

A számláló indítása: 2010.03.09 20:00 free counters

Valhalla Rising (2010)

6tila 2010.05.23. 18:42

Végtelenül szórakoztatónak tartom, hogy a magyar közönség - hogyha nem olvas Filmvilágot, fesztiválbeszámolókat és nem jár rendszeresen a Titanicra - Nicolas Winding Refn nevével csak egy Miss Marple-epizód erejéig találkozott. Nem került forgalmazásba a zseniális Pusher-trilógiája (magyarul: Elátkozott város I-III), a vérbosszús Bleeder vagy a tavalyi Kubrick-hommage börtönös tragikomédiája, a Bronson. Egyelőre a külföldi (és magyar) kritikák azt sugallják, hogy a Valhalla Rising sem lesz a nagyközönség kedvence: a kilencedik században játszódó vikinges kalandfilm John Milius helyett inkább Terence Mallicket juttathatja eszünkbe, a nemrég netre kerülő két és fél perces részlet ugyancsak ezt a meditatív hangulatot árasztja.
A vékony történet szerint a Félszemű névre keresztelt néma harcos (Mads Mikkelsen) vikingek fogságába kerül, ahonnan egy gyerek segítségével megszökik. Eddig a szinopszis, ahogy Winding Refn mostani munkáit ismerem (kivéve a nagyon vicces Pusher-klónnak induló, de sajnos leleplezett reklámot, a Vinnie & Mario-t), onnantól kezdve harsány színekben úszó pszichedelikus és csigalassúságú odüsszeia.
Érzések, hangulatok, csodálatos képek, különös történet...ez így kerek. Pontosan olyan, mintha egy mitológiai jelenetet látnál totál közelről. Kevesen fogják értékelni, pedig nagyszerű alkotás szerintem.

Torrent fálj: Valhalla Rising 2009.BDRIP.Xvid.UniverSalAbsurdity.com.torrent
Magyar felírat:
Valhalla Rising 2009.BDRIP.Xvid.UniverSalAbsurdity.com.srt

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://6tila.blog.hu/api/trackback/id/tr872025725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kavicsq 2011.10.09. 13:34:21

Szia!

Nem tudnál élő torrent linket berakni? Ez sajnos már nem jó, pedig nagyon érdekelne a film!

köszi
K

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2011.10.10. 00:35:10

Ez a film engem teljesen kiborított idegileg. Borzasztó volt az a semmi amit láthattunk. (illetve nem, mert nem történik benne abszolút semmi)
Pedig az első 10 perc még tetszett....
Próbáltam megérteni, illetve gondolom, hogy mire ment ki a "játék", de ezt így nézni kinfájdalom.

6tila 2011.10.14. 19:16:43

kavicsq, mindenek előtt köszönöm, hogy jelezted , hogy a torrent már nem aktív...Javítottam a linket, de lenne egy kérdésem feléd... tettél bármilyen lépést az ügyben, hogy találj aktív torrntet a filmhez? Nem szeretem, ha várják a sült galambot tátott szájjal.
Annyit kellett volna tenned, hogy a torrent nevét beírod a google-ba és kiadja első találatra az aktív torrentet.
süti beállítások módosítása