HTML

6tila

A blog azon filmeket tartalmazza amiket én már láttam és bátran merem ajánlani bármelyik látogatómnak. Ha pár nap kimarad, az nem lustaságból ered, hanem mert vagy olyan filmet néztem amit nem szeretnék tovább ajánlani, vagy egyszerűen nem néztem azon napokon filmet.
Amennyiben neked is tetszett a film és kedvet érzel értékelni azt megteheted a filmek előzetese alatt található "Szólj hozzá" részben.

A linkek aktuálisságáért csak a blogbejegyzések megszületésekor tudok felelősséget vállalni, akkor minden link ellenőrzött, és valós. Az idő elteltével a linkek tartalma és érvényessége változhat. Torrentek esetében a le és feltöltők száma állandóan változik, és egyes esetekben a torrent maga is törlődhet a gazdaoldalról. Felíratok esetében ugyanez a helyzet, a gazdaoldalon történő változások, javítások, áthelyezések módosítják a linkek tartalmát és érvényességét. Ezekért elnézést kérek, de azt beláthatjátok, hogy nem ellenőrizhetem minden linkemet időszakosan sem. De ha ti jelzitek felém a változásokat, hibás linkeket, készségesen javítom őket az aktuális lehetőségekhez képest.

Linkajánló

Filmajánlók első kézből:
www.chrisdry.com

Nemzetközi torrent kereső:
BTjunkie.org

Az ázsiai filmek tárháza:
Asia Torrents.com

Felirat keresők:
Feliratok.hu
Feliratok.org
Opensubtitles.org
Horrorfreaksubs.try.hu
The L world
Hosszupuskasub.com
Subs.tu

Saját időzítésű, vágású felirataim:
-->>>Kattints ide a megtekintésükhöz!<<<--

Letöltő programok

Direkt letöltő (rapidshare, hotfile, stb.) több link 1 kattintással:
JDownloader

Torrent letöltő:
µTorrent

eMule letöltő és szerverek:
eMule + eMule szerverek

Utolsó kommentek

Látogatók

A számláló indítása: 2010.03.09 20:00 free counters

Zavaros víz (DeUsynlige, Troubled Water (2008)

6tila 2011.09.06. 21:22

Jan Tomas Hansen 12 éves börtönbüntetését tölti gyermekgyilkosság vádjával. Egy váratlan munkalehetőség miatt (kisegítő orgonistát keresnek szülővárosa templomában) felfüggesztik büntetését és feltételesen szabadlábra helyezik. A film többek között arra a kérdésre keresi a választ, hogy képes-e egy házaspár megbocsájtani annak a fiúnak, aki saját fiúk eltűnését/halálát okozta. Megérdemel-e a fiatal Jan Thomas még egy esélyt, hogy jóvá tegye bűneit, vagy örökre elkárhoztatott?
Ez az északiak finom modorában kibontakoztatott kegyetlen dráma véletlen egybeesések sorozatán keresztül tálalja a válaszokat.

Ismét egy skandináv film, ismét hihetetlen jó színészi játék. A történet szerkezete pedig magasba törő. Ismét egy olyan film, amit bátran ajánlok mindenkinek.
Mindenkinek figyelmébe ajánlom a DVD borítóját is, melyen a két arc ábrázolása sem egy megszokott módot történik.

Torrent fálj: De.Usynlige.2008.DVDRip.XviD-DnB.torrent
Magyar felírat: De.Usynlige.2008.DVDRip.XviD-DnB.srt
(köszönet a felíratért MrT és Omerta)

8.1

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://6tila.blog.hu/api/trackback/id/tr113207553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2011.11.03. 15:08:14

Húú ez nagyon komoly film, nagyon tetszett ezer hála az ajánlásért, 21gramm és társai nívó. 8/10. pazar, remek színészi alakítások, komoly tartalom, jó operatőri munka, igényes aláfestőzene... profi...

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2011.11.20. 23:41:14

Nem gondoltam volna sosem, hogy tetszik az orgonazene. Hatalmas film volt, köszi.
süti beállítások módosítása