HTML

6tila

A blog azon filmeket tartalmazza amiket én már láttam és bátran merem ajánlani bármelyik látogatómnak. Ha pár nap kimarad, az nem lustaságból ered, hanem mert vagy olyan filmet néztem amit nem szeretnék tovább ajánlani, vagy egyszerűen nem néztem azon napokon filmet.
Amennyiben neked is tetszett a film és kedvet érzel értékelni azt megteheted a filmek előzetese alatt található "Szólj hozzá" részben.

A linkek aktuálisságáért csak a blogbejegyzések megszületésekor tudok felelősséget vállalni, akkor minden link ellenőrzött, és valós. Az idő elteltével a linkek tartalma és érvényessége változhat. Torrentek esetében a le és feltöltők száma állandóan változik, és egyes esetekben a torrent maga is törlődhet a gazdaoldalról. Felíratok esetében ugyanez a helyzet, a gazdaoldalon történő változások, javítások, áthelyezések módosítják a linkek tartalmát és érvényességét. Ezekért elnézést kérek, de azt beláthatjátok, hogy nem ellenőrizhetem minden linkemet időszakosan sem. De ha ti jelzitek felém a változásokat, hibás linkeket, készségesen javítom őket az aktuális lehetőségekhez képest.

Linkajánló

Filmajánlók első kézből:
www.chrisdry.com

Nemzetközi torrent kereső:
BTjunkie.org

Az ázsiai filmek tárháza:
Asia Torrents.com

Felirat keresők:
Feliratok.hu
Feliratok.org
Opensubtitles.org
Horrorfreaksubs.try.hu
The L world
Hosszupuskasub.com
Subs.tu

Saját időzítésű, vágású felirataim:
-->>>Kattints ide a megtekintésükhöz!<<<--

Letöltő programok

Direkt letöltő (rapidshare, hotfile, stb.) több link 1 kattintással:
JDownloader

Torrent letöltő:
µTorrent

eMule letöltő és szerverek:
eMule + eMule szerverek

Utolsó kommentek

Látogatók

A számláló indítása: 2010.03.09 20:00 free counters

Ragadozók (Predators, 2010)

6tila 2010.09.25. 15:08

Egy elit harcosokból álló csapat, élükön egy zsoldossal (Adrien Brody) különös bevetésre indul. Nem ismerik egymást, és nem tudják, hogyan kerültek egy idegen bolygóra, méghozzá szabad prédaként. Egy orvos kivételével az alakulat tagjai mind hidegvérű gyilkosok: van köztük kommandós, bérgyilkos, elítélt, Yakuza-tag. Ők a legjobban kiképzett, legveszélyesebb 'ragadozók' a Földön, akikre most a Ragadozók egy rendkívül kegyetlen új faja vadászik. Céljuk, hogy végleg kiirtsák a bolygójukra tévedt idegeneket. Felkészülési idő nincs. Kezdődik a hajtóvadászat.

És akkor olvassunk egy kritikát FayeFaye "tollából":

A film legnagyobb revelációja Adrien Brody volt, aki általában neurotikus urbánus zsidó értelmiségi figurákat szokott játszani Wes Anderson filmekben, és arra számítottam, olyan lesz, mintha Woody Allen fejét rászerelték volna egy GI Joe babára, aki végig nyavalyogni fog a páratartalom miatt. Mr Brody, mindent visszavonok! Stallone nem rég panaszkodott, hogy az akció hősök manapság már nem izomemberek, hanem „igazi színészek” – mint James McAvoy vagy Jake Gyllenhaal – de Brody tényleg hitelesen hozza a zsoldos figuráját, sokkal meggyőzőbb dzsungel harcos, mint a szekrény méretű Schwarzi. De az új verzió minden más tekintetben is felülmúlja a kétes értékű erdetit, ami egy másfél órás óda volt Dutch szteroidos bicepszéhez; érdekesebbek a karakterek, jobb a szöveg, pörgősebb az akció. Ha csak a két film nyitójeleneteit hasonlítjuk össze, az eredetiben Schwarzenegger sziulettben kiszáll egy helikopterből a lemenő nappal a háttérben, aztán tíz percig mindenki nagyon intenzíven beszél arról, hogy miért ő és az emberei a legjobbak az egész hadseregben – nyílván, mert amire rálőnek felrobban, legyen pálmafa vagy budi. Nimród verziója azzal nyit, hogy Brody nagy magasságból zuhan eszméletlenül, hirtelen magához tér, mielőtt kinyílna az ejtőernyője és amint földet ér lőni kezdenek rá. Zero bullshit. És az expozíció szerencsére a minimumon marad egész végig, leszámítva Larry Fishburn karakterét, akinek ez az egyetlen funkciója. Igaz, hogy a szereplők fele itt is csak azért jött, hogy változatos módokon legyen kibelezve, de azért sokkal több figyelmet kapnak a másodlagos karakterek is. Ez nem az az összetartó elit alakulat, a csapatban mindenki specialista, akiket a világ más-más tájairól gyűjtöttek össze, a Sierra Leone-i katonától a Yakuzáig, és mindenkinek a saját túlélése az elsődeleges szempont. Ettől önállóan is sokkal érdekesebb figurák, és végig jelen van az a fanyar humor, amitől a Kontroll zseniális volt. Míg gyakorlatilag ugyanazt csinálják, mint 23 ével ezelőtt, ezek már nem felmagasztalt amerikai hősök, hanem profi gyilkosok, ugyanolyan vadászok, mint maga a Predator. Sajnos ezt egy kicsit túl gyakran ki is mondja mindegyik szereplő, pedig a párhuzam egyébként is nyilvánvaló lenne. Annak ellenére, hogy nem csak a ’87-es eredeti szinte minden főbb jelenete köszön vissza, hanem egy rakás másik akció cliché is, ez az Eredet kivételével minden idei nagy költségvetésű filmről elmondható, de az én pénzemért a Ragadozók újrahasznosított a legjobban. Aki csak teheti, nézze meg moziban, mert nagyon szívesen látnám viszont Adrien Brodyt félmeztelenül a folytatásban!
(forrás: filmdroid.blog.hu/2010/08/22/ragadozok_predators_2010 )

Torrent fálj: Predators.2010.R5.LiNE.XViD-IMAGiNE.torrent
Magyar felírat: Predators.2010.R5.LiNE.XViD-IMAGiNE.srt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://6tila.blog.hu/api/trackback/id/tr242322442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Corvin82 2010.10.21. 18:50:13

Nekem valamennyire tetszett ez a film csak azt sajnálom,hogy az utolsó 30 perc teljes sötétségben játszódik és infra szemüvegben sem tudtam tisztán követni az eseményeket.Lehet ,hogy elfogyott a pénz a film kétharmadánál és a fővilágosító csak gyertyákat tudott használni,az operatőr meg ügyesen megoldotta a dolgot gyors rángatásokkal.

Szivar 2010.10.23. 21:59:20

Megnéztem.
Én marha, moziban.
Túlságosan be volt harangozva. Egyetlen pozitivuma a filmenk, hogy magyar a rendező. Aki látta az előző kettőt ne nagy várakozással nézze meg. Azokhoz képest ez egy nulla. FayeFayehoz képest nekem az a véleményem, h az én pénzemért, ne más filmekből hasznosítsanak újra ötleteket, poénokat, snitteket. Magyarul nem innen-onnan összelopott ötletekből összefércelt filmet akarok látni, hanem végre valami eredetit. Köszönöm az eredetiket láttam, ne csinálják meg nekem újra, szarabbul. A másik bajom a filmel, h annyira amerikai, hogy aki nem hülye tudhatja tudhatja, hogy van áruló és azt is, hogy ki az. Továbbá a mérgező növény nedve sem kerül véletlenül a szikére és még sorolhatnám ...
Szóval egyszer nézhető film. Sajnálom, hogy nem csináltak jobbat ennyi pénzből.
süti beállítások módosítása