HTML

6tila

A blog azon filmeket tartalmazza amiket én már láttam és bátran merem ajánlani bármelyik látogatómnak. Ha pár nap kimarad, az nem lustaságból ered, hanem mert vagy olyan filmet néztem amit nem szeretnék tovább ajánlani, vagy egyszerűen nem néztem azon napokon filmet.
Amennyiben neked is tetszett a film és kedvet érzel értékelni azt megteheted a filmek előzetese alatt található "Szólj hozzá" részben.

A linkek aktuálisságáért csak a blogbejegyzések megszületésekor tudok felelősséget vállalni, akkor minden link ellenőrzött, és valós. Az idő elteltével a linkek tartalma és érvényessége változhat. Torrentek esetében a le és feltöltők száma állandóan változik, és egyes esetekben a torrent maga is törlődhet a gazdaoldalról. Felíratok esetében ugyanez a helyzet, a gazdaoldalon történő változások, javítások, áthelyezések módosítják a linkek tartalmát és érvényességét. Ezekért elnézést kérek, de azt beláthatjátok, hogy nem ellenőrizhetem minden linkemet időszakosan sem. De ha ti jelzitek felém a változásokat, hibás linkeket, készségesen javítom őket az aktuális lehetőségekhez képest.

Linkajánló

Filmajánlók első kézből:
www.chrisdry.com

Nemzetközi torrent kereső:
BTjunkie.org

Az ázsiai filmek tárháza:
Asia Torrents.com

Felirat keresők:
Feliratok.hu
Feliratok.org
Opensubtitles.org
Horrorfreaksubs.try.hu
The L world
Hosszupuskasub.com
Subs.tu

Saját időzítésű, vágású felirataim:
-->>>Kattints ide a megtekintésükhöz!<<<--

Letöltő programok

Direkt letöltő (rapidshare, hotfile, stb.) több link 1 kattintással:
JDownloader

Torrent letöltő:
µTorrent

eMule letöltő és szerverek:
eMule + eMule szerverek

Utolsó kommentek

Látogatók

A számláló indítása: 2010.03.09 20:00 free counters

Álomháború (Sucker Punch, 2011)

6tila 2011.07.29. 22:21

Mai ajánlóm ismét más ujjából ered. Jelen esetben a moviez.freeblog.hu archívumából választottam ki.


Régóta vártam Zack Snyder legújabb filmjét, amit tegnap sikerült premier előtt megtekintenem. Óriási elvárásaim voltak a filmmel szemben, köszönhetően a rendkívül jól felépített marketing kampánynak, hiszen rengeteg előzetest, posztert és jelenetet láthattunk már hónapokkal a film megjelenése előtt. Mostanra már mindenki kívülről fújta a film alap sztoriját, legalábbis aki kicsit is figyelemmel kíséri a filmes világot. Adott egy fiatal lány Babydoll (Emily Browning) aki elveszti az édesanyját, és véletlenül lelövi a húgát. Ezután gonosz mostohaapja berakja egy elmegyógyintézetbe,ahol öt nap múlva lobotómiát(agylebeny műtétet) fognak végrehajtani rajta, ami végleg kitörli az emlékeit és két lábon járó zombit farag belőle. De ezt nem hagyhatja, ezért szövetkezik öt fogolytársával, akik nem utolsósorban hasonlóan dögösek, mint Babydoll, és elhatározzák, hogy együttes erővel megszöknek a börtönből, amihez mindösszesen négy tárgyra van szükségük; egy térképre, egy késre, egy öngyújtóra, egy kulcsra, és egy rejtélyes ötödik dologra. Ezeket a tárgyakat csak egyféleképpen szerezhetik meg, ha átlépnek egy álomvilágba és ott megküzdenek az ellenségeikkel, amik lehetnek német zombi katonák, orkok, sárkányok és jövőbeli robotok is.


Röviden ennyi a film története, amivel nem is lenne gond, de  több problémám is akadt a sztori vezetéssel, az első az volt, hogy a nyitó elmegyógyintézetes jelenet után nem igazán tudtam mire vélni a bordélyházra váltást, először azt hittem, hogy ez valami bordélyházként működő kamu elmegyógyintézet, de később kiderül, hogy nem nekem volt igazam. Második problémám az volt, hogy nagyon sok jelenetnél volt az az érzésem, hogy ezt már láttam valahol, nagyon sok klisé található meg benne lsd. Eredet, Mátrix, Gyűrűk ura, ami nem is lenne gond, csak akkor ne úgy tárják elénk a filmet, mintha tele lenne egyedi filmes megoldásokkal. Az álomháborús részek viszont tényleg tökéletesre sikerültek, ha csak az akció mennyiségét, a színvilágot, a CGI-t nézzük. Ez volt talán az első olyan film, amin megéreztem a 3d hiányát, szerintem kifejezetten dobott volna az élményen egy kis 3D. Ennél egy fokkal több akció jelenetet is elbírtam volna viselni, persze ízlések és pofonok, lehet a készítők a kevesebb akcióval próbálták a női nézőközönségnek is kedvezni. Mellesleg feleslegesen, hiszen ez egy ízig-vérig férfiaknak készült popcorn mozi, minden megtalálható benne, ami kell egy ilyen filmben; fegyveres bomba nők, akció, erotika, de valahogy mégis hiányérzete támad az embernek, miután megnézi. Valahogy az az érzésem, hogy ebből a filmből sokkal többet ki lehetett volna hozni, főleg az utolsó félórából, ami nagyon össze lett csapva, a majdnem kétórás játékidőt jobban be lehetett volna osztani és így talán maradt volna idő egy hosszabb végkifejletre is. Én egyértelműen nagyobb hangsúlyt fordítottam volna az akciórészekre, elvégre, aki beül, egy ilyen filmre az nem hiszem, hogy a drámázás miatt teszi, hanem szórakozni akar. A színészi játék közepes volt, ezektől a fiatal színésznőktől nem is várhattunk olyan kiemelkedőt,azon kívül, hogy jól néznek ki. A férfiszínészek jobban teljesítettek, Scott Glenn és Oscar Isaac is kiválóan játszották el a szerepüket.
(forrás: moviez.freeblog.hu/archives/2011/03/23/Alomhaboru_Sucker_Punch_kritika/)

Nagyon sok kételyem volt a film megnézése közben, hogy felkerülhet-e a film a blogra, sokszor teljesen értelmetlen volt az egész történet, de az utolsó monológ megmentette a blog számára...de odáig el is kell jutni.

Torrent fálj: Sucker.Punch.2011.DVDRip.XviD.AC3-ViSiON.torrent
Magyar felírat: Sucker.Punch.2011.DVDRip.XviD.AC3-ViSiON.srt
(köszönet a felíratért csa3a - echimo )

6.3

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://6tila.blog.hu/api/trackback/id/tr343110737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2011.07.31. 16:13:01

Elnézést a kifejezésért, de az a film egy akkora rakás szar, hogy azt nehéz szavakba önteni. Egy értelmetlen CGI tobzódás az egész.
süti beállítások módosítása