HTML

6tila

A blog azon filmeket tartalmazza amiket én már láttam és bátran merem ajánlani bármelyik látogatómnak. Ha pár nap kimarad, az nem lustaságból ered, hanem mert vagy olyan filmet néztem amit nem szeretnék tovább ajánlani, vagy egyszerűen nem néztem azon napokon filmet.
Amennyiben neked is tetszett a film és kedvet érzel értékelni azt megteheted a filmek előzetese alatt található "Szólj hozzá" részben.

A linkek aktuálisságáért csak a blogbejegyzések megszületésekor tudok felelősséget vállalni, akkor minden link ellenőrzött, és valós. Az idő elteltével a linkek tartalma és érvényessége változhat. Torrentek esetében a le és feltöltők száma állandóan változik, és egyes esetekben a torrent maga is törlődhet a gazdaoldalról. Felíratok esetében ugyanez a helyzet, a gazdaoldalon történő változások, javítások, áthelyezések módosítják a linkek tartalmát és érvényességét. Ezekért elnézést kérek, de azt beláthatjátok, hogy nem ellenőrizhetem minden linkemet időszakosan sem. De ha ti jelzitek felém a változásokat, hibás linkeket, készségesen javítom őket az aktuális lehetőségekhez képest.

Linkajánló

Filmajánlók első kézből:
www.chrisdry.com

Nemzetközi torrent kereső:
BTjunkie.org

Az ázsiai filmek tárháza:
Asia Torrents.com

Felirat keresők:
Feliratok.hu
Feliratok.org
Opensubtitles.org
Horrorfreaksubs.try.hu
The L world
Hosszupuskasub.com
Subs.tu

Saját időzítésű, vágású felirataim:
-->>>Kattints ide a megtekintésükhöz!<<<--

Letöltő programok

Direkt letöltő (rapidshare, hotfile, stb.) több link 1 kattintással:
JDownloader

Torrent letöltő:
µTorrent

eMule letöltő és szerverek:
eMule + eMule szerverek

Utolsó kommentek

Látogatók

A számláló indítása: 2010.03.09 20:00 free counters

Az ajtó (Die Tür, The door (2009))

6tila 2011.01.15. 02:20

Az ajtó (Die Tür) című mozi Mads Mikkelsen és Jessica Schwarz főszereplésével leginkább a misztikus thriller műfajába sorolható. A Mikkelsen alakította David sikeres festő, aki egy tragikus baleset során elveszíti lányát és egyetlen pillanat alatt más ember lesz belőle. Élete kisiklik, felesége elhagyja, szinte felemészti a bűntudat, kiút csak egy van: az öngyilkosság. A tett kivitelezése előtt azonban a múlt kapujához vezeti egy pillangó. David az ajtón átlépve a múltban, 5 évvel korában találja magát, a szó szoros értelmében. Ráeszmél, hogy abban a pillanatban van amikor még megmentheti gyermekét, kap egy esélyt a sorstól, mindent megváltoztasson, de ahogy a múlt ment a saját rendje szerint úgy David régi énje is hazatér, és szembe találja magát az 5 évvel idősebb Dáviddal. A cselekmény fő szála innen indul, Davidnak ezen világban meg kell állnia a helyét mind a gyermeke szemében, mind a felesége előtt, de idővel kiderül, hogy a szomszédok háza táján sincs minden rendben.

A filmről olvastam pár kritikát de mind csak negatívumot sorol fel. Szerintem a film nagyon is megállja a helyét. Jó forgatókönyv, szenzációs színészek, és operatőri munka. Egy átlagos család picit megkevert dimenzióban, ez az ajtó.

A filmet azoknak ajánlom akik szeretik az európai (többek között a dán) filmeket, ők garantáltan nem fognak benne csalódni. Nem egy szájbarágós film, a nézőt igen is gondolkodásra készteti. Szerintem megérdemelte a 2009-es német filmfesztiválok 5 jelöléséből a 2 legmagasabb elismerést.

Torrent fálj: The.Door.2010.french.dvdrip.Xvid.torrent
Magyar felírat: The.Door.2010.french.dvdrip.Xvid.srt

Még annyit fűznék hozzá hogy a magyar felírat az a kanadai barátaim és jómagam munkája.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://6tila.blog.hu/api/trackback/id/tr252584864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása