HTML

6tila

A blog azon filmeket tartalmazza amiket én már láttam és bátran merem ajánlani bármelyik látogatómnak. Ha pár nap kimarad, az nem lustaságból ered, hanem mert vagy olyan filmet néztem amit nem szeretnék tovább ajánlani, vagy egyszerűen nem néztem azon napokon filmet.
Amennyiben neked is tetszett a film és kedvet érzel értékelni azt megteheted a filmek előzetese alatt található "Szólj hozzá" részben.

A linkek aktuálisságáért csak a blogbejegyzések megszületésekor tudok felelősséget vállalni, akkor minden link ellenőrzött, és valós. Az idő elteltével a linkek tartalma és érvényessége változhat. Torrentek esetében a le és feltöltők száma állandóan változik, és egyes esetekben a torrent maga is törlődhet a gazdaoldalról. Felíratok esetében ugyanez a helyzet, a gazdaoldalon történő változások, javítások, áthelyezések módosítják a linkek tartalmát és érvényességét. Ezekért elnézést kérek, de azt beláthatjátok, hogy nem ellenőrizhetem minden linkemet időszakosan sem. De ha ti jelzitek felém a változásokat, hibás linkeket, készségesen javítom őket az aktuális lehetőségekhez képest.

Linkajánló

Filmajánlók első kézből:
www.chrisdry.com

Nemzetközi torrent kereső:
BTjunkie.org

Az ázsiai filmek tárháza:
Asia Torrents.com

Felirat keresők:
Feliratok.hu
Feliratok.org
Opensubtitles.org
Horrorfreaksubs.try.hu
The L world
Hosszupuskasub.com
Subs.tu

Saját időzítésű, vágású felirataim:
-->>>Kattints ide a megtekintésükhöz!<<<--

Letöltő programok

Direkt letöltő (rapidshare, hotfile, stb.) több link 1 kattintással:
JDownloader

Torrent letöltő:
µTorrent

eMule letöltő és szerverek:
eMule + eMule szerverek

Utolsó kommentek

Látogatók

A számláló indítása: 2010.03.09 20:00 free counters

A feláldozhatók (The Expendables, 2010)

6tila 2010.09.12. 20:37

(színes, felíratos, amerikai akciófilm, 103 perc)

rendező: Sylvester Stallone

szereplők: Sylvester Stallone (Barney 'The Schizo' Ross) Jason Statham (Lee Christmas) Jet Li (Ying Yang) Dolph Lundgren (Gunnar Jensen) Eric Roberts (James Monroe) David Zayas (Garza tábornok) Mickey Rourke (Tool) Randy Couture (Toll Road) Steve Austin (Paine) Bruce Willis (Mr. Church) Arnold Schwarzenegger (Trench)

Ugye nem kell őket bemutatnom. Lényegében Statham kivételével mind kb 20 évvel ezelőtt voltak porondon, illetve a filmvásznon. Sok áradozást lehet olvasni a filmről különféle blogokon, ezek közül a LIGHTSPEED írásának egy részletét választottam ki. A teljes filmkritika itt olvasható: dzsejt.sfblogs.net/2010/08/31/the-expendables/

"Ebben a filmben egyvalami van a mai követelményekből: akciósztárok szabályos dömpingje. Viszont nincs két órás játékideje, de nem is kell. Nincs hipercsavarops sztorija, nincsenek Oscar-gyanús alakítások benne, se Shakespeare-i műveket alázó párbeszédek (bár célozgatnak Shakespeare-re ), de aki ezt várja ettől a filmtől, az kérem, szimplán hülye. Aki meg ugyanazt várja el, mint egy mai akciófilmtől, az pedig garantáltan csalódni fog. Szerencsével pozitívan, szerencsétlenséggel negatívan. Mindenesetre minden akciókedvelő tegyen vele egy próbát, én azt mondom. Az „öregek” már csak a nosztalgia kedvéért is (ha az elmúlt 10-20 évben nem változott nagyot az ízlésük, nem fognak csalódni), a fiatalok (de szar duma ez 25 évesen) meg azért, hogy lássák, mi min nőttünk meg."

És ugyanennek a blognak a zárszavát is szeretném idézni:

"És a filmen túl, de még mindig ahhoz kötődően, kicsit vulgárisabban. A magyar mozifilm forgalmazók tehetnek egy szívességet és bekaphatják! Idén lazafasza mozdulattal felkerültek arra a privát listámra, amin olyan társaságok foglalnak el előkelő helyet, mint a 20th Century Fox vagy a Sci-Fi Chanell SyFy. Nemhogy kis városkámban nem mutatják be a Predatorst (ahogy anno a Star Treket sem), az igencsak várt The Expendables bemutatójával is elszórakoztak kicsit. Most, mikor már szó szerint DVD(scr) minőségben lelhető fel a neten, és mikor már mindenki bizonyos volt afelől, hogy hazánkban nem mutatj   ák be, kiderült: bemutatják, valamikor október második felében. Az a probléma, hogy akkor már DVD-n is megjelenik (egyes csiripek szerint kis hazánkban is), de hát kit érdekel ez az apróság? Ja, pontos dátum amúgy még mindig nincs! Aztán meg megy a sírás-rívás, hogy nem mennek a mozik. Persze, ha hülyék a forgalmazók…"

Torrent fálj: The.Expendables.2010.PROPER.R5.XViD-iLG.torrent
Magyar felírat: The.Expendables.2010.PROPER.R5.XViD-iLG.srt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://6tila.blog.hu/api/trackback/id/tr422291410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Corvin82 2010.10.21. 18:55:25

Fekve kezdtem el nézni a filmet és az első akció közben már ültem az ágy szélén.Hihetetlenül élveztem az egész filmet,bár bevallom ha ezek a színészek tojással zsonglőrködtek volna 90 percig én akkor is tapsoltam volna örömömben.Nekem nagyon tetszett,másnak is csak ajánlani tudom.
süti beállítások módosítása