HTML

6tila

A blog azon filmeket tartalmazza amiket én már láttam és bátran merem ajánlani bármelyik látogatómnak. Ha pár nap kimarad, az nem lustaságból ered, hanem mert vagy olyan filmet néztem amit nem szeretnék tovább ajánlani, vagy egyszerűen nem néztem azon napokon filmet.
Amennyiben neked is tetszett a film és kedvet érzel értékelni azt megteheted a filmek előzetese alatt található "Szólj hozzá" részben.

A linkek aktuálisságáért csak a blogbejegyzések megszületésekor tudok felelősséget vállalni, akkor minden link ellenőrzött, és valós. Az idő elteltével a linkek tartalma és érvényessége változhat. Torrentek esetében a le és feltöltők száma állandóan változik, és egyes esetekben a torrent maga is törlődhet a gazdaoldalról. Felíratok esetében ugyanez a helyzet, a gazdaoldalon történő változások, javítások, áthelyezések módosítják a linkek tartalmát és érvényességét. Ezekért elnézést kérek, de azt beláthatjátok, hogy nem ellenőrizhetem minden linkemet időszakosan sem. De ha ti jelzitek felém a változásokat, hibás linkeket, készségesen javítom őket az aktuális lehetőségekhez képest.

Linkajánló

Filmajánlók első kézből:
www.chrisdry.com

Nemzetközi torrent kereső:
BTjunkie.org

Az ázsiai filmek tárháza:
Asia Torrents.com

Felirat keresők:
Feliratok.hu
Feliratok.org
Opensubtitles.org
Horrorfreaksubs.try.hu
The L world
Hosszupuskasub.com
Subs.tu

Saját időzítésű, vágású felirataim:
-->>>Kattints ide a megtekintésükhöz!<<<--

Letöltő programok

Direkt letöltő (rapidshare, hotfile, stb.) több link 1 kattintással:
JDownloader

Torrent letöltő:
µTorrent

eMule letöltő és szerverek:
eMule + eMule szerverek

Utolsó kommentek

Látogatók

A számláló indítása: 2010.03.09 20:00 free counters

Titánok harca (Clash of the Titans, 2010)

6tila 2010.07.10. 00:33

„A titánok harca története szerint a hatalomért folytatott csata során, mióta világ a világ, emberek királyokkal, királyok pedig istenekkel mérik össze erejüket. Az istenek közötti küzdelem azonban elpusztíthatja az egész világot.
Perszeusz (Sam Worthington), akit isten nemzett, de ember nevelt fel, képtelen megvédeni családját az alvilág bosszúálló istenétől, Hádésztől (Ralph Fiennes). Veszteni valója már nincs, így vállalja, hogy egy csapat mindenre elszánt harcost a pokol ura ellen vezet, mielőtt az megszerezné Zeusztól (Liam Neeson) a hatalmat.
Veszedelmes útjuk során Perszeusz és bátor katonái tiltott világokon verekszik keresztül magukat, olyan tájakra jutnak el, ahova ember még nem tette be a lábát, ahol démonokkal és ismeretlen fenevadakkal veszik fel a harcot. Perszeusz egyetlen esélye a túlélésre, ha elfogadja a benne rejlő isteni hatalmat, és képes sorsa fölé emelkedni, rátalálva saját végzetére.

A Hulk rendezője olyan nagyszerű színészeket, mint Sam Worthington (Avatar, Terminátor – Megváltás), Liam Neeson, Ralph Fiennes, Gemma Arterton (A Quantum csendje), és nem utolsó sorban az egyik kedvencem Mads Mikkelsen (Ádám almái, Zöld hentesek, Valhalla Rising - mindhárom nagyszerű film megtalálható a blogon) gyűjtött maga köré, hogy egy rendkívül látványos filmben megidézze a titánok és istenek grandiózus világát.”

Eddig tartott a hivatalos ismertető, és ami mögötte, illetve előttünk van ebből: a titánok harca eredetileg „hagyományos” film lett volna, ám az Avatar lenyűgöző sikere rávette az alkotókat, hogy némi utómunkával varázsolják művüket 3D-ssé. Ez többé-kevésbé sikerült is. Ha hagyjuk magunkat belefeledkezni a látványvilágba, fel sem tűnik, hogy néha a háttérben a levegőben lebegnek az utólag odarajzolt fák, hogy a szereplőknek irreális kontúrjaik vannak, olyanok, mint a Queen klipben Freddie Mercury-ék, megsokszorozva elnyúlnak a végtelenségbe. Persze, ott ez direkt alkalmazott trükk volt, így része volt a shownak, A titánok harcában nem kívánatosan, igaz csak néha, és nagyon kicsit zavaróan jelenik meg ez a nem odavaló „effekt”.

Ettől eltekintve, a látvánnyal nincs semmi baj. A szörnyek tényleg szörnyen félelmetesek, a harcosok igazi titánok, az istenek meg csak szimplán isteniek. Kivéve Hádészt, mert ő ugye ördögi…

A színészeknek is leginkább az akciójelenetekkel, sem mint a szövegkönyvvel gyűlt meg a bajuk, mert homéroszi vagy egy görög eposzi költő által idézett sorokat ne várjunk A titánok harca hőseitől. Ők ugyanis a mindennapokat mutatják be a görög világból. Ahol nem sok idő jutott a fecsegésre, mert a tettek tették naggyá a mitológiai szereplőket. Akik közül a legfőbb hős Perszeusz. Az őt alakító Sam Worthington volt már félig rajzolt, félig fém, most először azonban csupa izom, meg valódi csont és bőr. Az ausztrál sztár azt a bravúrt is el tudta könyvelni, hogy egy szoknya még férfiasabbá tudja őt tenni.

A titánok harca mindenképp moziban megnézendő, lehetőleg 3D-ben. Főképp, hogy e film hatására három újabb mozi „digitalizálódott” három dimenzióra a fővárosban, és vidéken is van város, ahol csak 3D-ben adják már.

Akik az RPG játékok kedvelői, azoknak ugye nem fognak idegenül hangzani a Titan Quest szavak. Igen nekik kötelező a film megtekintése, mert igazán ők fogják élvezni... a játékosok hosszú órákat töltöttek el ezen birodalom csodálatos képi világában, és minden játszható karakter megjelenik a filmben is, a hozzá tökéletes illő fegyverzettel, kor és szinthű ruházatban. Ahogy haladunk a filmben a történetben, úgy jelennek meg a fejlesztett fegyverek, és a végére megkapjuk jutalmul az "isteni" fegyvert is, mely elengedhetetlen eszköz lesz a végső csapás beviteléhez. A játék igaz már nem mai gyerek, 2006-ban került a játékosok kezébe, és méltóképpen váltotta le az akkori egyeduralkodót a Diabló II - t, még ma is megállja helyét bármely játékos könyvtárai, mappái között.

A játék linkjei:

Alapjáték torrent fálj: Titan Quest + 1.3 patch + NoCD Crack.torrent
A kiegészítő DVD torrent fálj:
Titan Quest - Immortal Throne.torrent
További NoDVD és NoIntro fixek itt:
GameCopyWorld - Titan Quest
Az első 100 óra után HC játékosoknak: SoulSeekkor's TQ Defiler v3.4.5

 

A film linkjei:

Torrent fálj: Clash.of.the.Titans.DVDRip.XviD-DiAMOND.torrent
Magyar felírat:
Clash.of.the.Titans.DVDRip.XviD-DiAMOND.srt

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://6tila.blog.hu/api/trackback/id/tr62142200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása