HTML

6tila

A blog azon filmeket tartalmazza amiket én már láttam és bátran merem ajánlani bármelyik látogatómnak. Ha pár nap kimarad, az nem lustaságból ered, hanem mert vagy olyan filmet néztem amit nem szeretnék tovább ajánlani, vagy egyszerűen nem néztem azon napokon filmet.
Amennyiben neked is tetszett a film és kedvet érzel értékelni azt megteheted a filmek előzetese alatt található "Szólj hozzá" részben.

A linkek aktuálisságáért csak a blogbejegyzések megszületésekor tudok felelősséget vállalni, akkor minden link ellenőrzött, és valós. Az idő elteltével a linkek tartalma és érvényessége változhat. Torrentek esetében a le és feltöltők száma állandóan változik, és egyes esetekben a torrent maga is törlődhet a gazdaoldalról. Felíratok esetében ugyanez a helyzet, a gazdaoldalon történő változások, javítások, áthelyezések módosítják a linkek tartalmát és érvényességét. Ezekért elnézést kérek, de azt beláthatjátok, hogy nem ellenőrizhetem minden linkemet időszakosan sem. De ha ti jelzitek felém a változásokat, hibás linkeket, készségesen javítom őket az aktuális lehetőségekhez képest.

Linkajánló

Filmajánlók első kézből:
www.chrisdry.com

Nemzetközi torrent kereső:
BTjunkie.org

Az ázsiai filmek tárháza:
Asia Torrents.com

Felirat keresők:
Feliratok.hu
Feliratok.org
Opensubtitles.org
Horrorfreaksubs.try.hu
The L world
Hosszupuskasub.com
Subs.tu

Saját időzítésű, vágású felirataim:
-->>>Kattints ide a megtekintésükhöz!<<<--

Letöltő programok

Direkt letöltő (rapidshare, hotfile, stb.) több link 1 kattintással:
JDownloader

Torrent letöltő:
µTorrent

eMule letöltő és szerverek:
eMule + eMule szerverek

Utolsó kommentek

Látogatók

A számláló indítása: 2010.03.09 20:00 free counters

Afret Dark Horrorfest 2010

6tila 2010.04.02. 12:43

Jelenleg ennek a horrorfilm DVD válogatás filmjeit veszem sorra, és ahogy haladok vele úgy fogom feltenni a leírásokat róluk.

Addig is látogassátok meg a hivatalos honlapját, melyen mind a 8 film előzetese is látható:

>>> http://www.horrorfestonline.com/ <<<

Torrent fálj: After.Dark.Horrorfest.2010.DVDrip.Xvid.torrent


Magyar felíratok:
Dread.2009.DvdRip.Xvid-Noir.srt
Kill.Theory.2009.DvdRip.Xvid-Noir.srt
Lake.Mungo.2008.DVDRip.XviD-aAF.srt
Skjult.DVDRip.XviD-MoA.srt
The.Final.2010.DvdRip.Xvid-Noir.srt
The.Graves.2010.DvdRip.Xvid-Noir.srt (fordítás alatt)
The.Reeds.2009.DVDRip.XViD-VH-PROD.srt
Zombies.Of.Mass.Destruction.2009.DVDRip.XviD-VoMiT.srt

 

Lake Mungo (2008)

A 16 éves Alice Palmer úszás közben a vízbe fullad. A temetés után a gyászoló család egy sor különös, megmagyarázhatatlan természetfeletti esemény középpontjává válik. Kiderül Alice titkos kettös élete és a nyomok a Mungo-tóhoz vezetnek, ahol egyre inkább kirajzolódik Alice titkos múltja. De Alice vajon valóban halott?

A film egy érdekes szellem történet, ahol a főszerep a kameráé és a fényképezőgépeké, mely az emberi szem számára láthatatlan jelenségeket, furcsa de egyben ismerős alakokat jelenít meg. A filmet kizárólag azokanak ajánlom akik nem riadnak meg ezen "más"világot ábrázoló képektől, különben a film megtekintése okozhat számukra pár álmatlan vagy rámálmú éjszakát. Az előzetes ad némi betekintést ebbe a dokumentumfilm szerű alkotásba.

 

A Nádas (The Reeds, 2009)

Az After Dark Horrorfest immár minden évben a horrorfanoknak összegyűjt nyolc filmet ami "szerintük" a legkiemelkedőbb alkotás abban az évben. 2009-ben a nyolc közé jutott Nick Cohen filmje, amely "A nádas" címet kapta. A film tejesen szokásos horrortörténet egy fiatal londoni túristacsoportról, akik csónakázni indulnak hétvégére egy nádasvidékre "mert ugye hova". A kirándulás akkor kezd rémálommá válni, amikor hajójuk megfeneklik és kénytelenek gyalogszerrel kiutat találni a nádasból. Ám ekkor még nem sejtik, hogy ez csak a kezdet, mert nem tudják milyen szörnyű titkokat rejt a nádas...

A film történetileg néhol a helyén van, csak a szinészek nincsenek olykor képben... bár nem is tudom miért kellett háromszögelni benne (megérted ha végignézed)... szerintem szétszórt történet, és kicsit átgondolatlan, de a "távcsöves shutgan" a maga kis 4-5 méteres szikrázó torkolattűzével igen vicces képeket tud produkálni, de a tűzerejével problémák lehettek, mert a 2 méterről a deszkaviskó falrára leadott lövés 1-1 gyufásdoboznyi nyomott hagyott csak eredményül. Ez inkább komédia, mit horror történet... nem is értem, hogy kerülhetett be az első 8-ba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://6tila.blog.hu/api/trackback/id/tr501889301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása