HTML

6tila

A blog azon filmeket tartalmazza amiket én már láttam és bátran merem ajánlani bármelyik látogatómnak. Ha pár nap kimarad, az nem lustaságból ered, hanem mert vagy olyan filmet néztem amit nem szeretnék tovább ajánlani, vagy egyszerűen nem néztem azon napokon filmet.
Amennyiben neked is tetszett a film és kedvet érzel értékelni azt megteheted a filmek előzetese alatt található "Szólj hozzá" részben.

A linkek aktuálisságáért csak a blogbejegyzések megszületésekor tudok felelősséget vállalni, akkor minden link ellenőrzött, és valós. Az idő elteltével a linkek tartalma és érvényessége változhat. Torrentek esetében a le és feltöltők száma állandóan változik, és egyes esetekben a torrent maga is törlődhet a gazdaoldalról. Felíratok esetében ugyanez a helyzet, a gazdaoldalon történő változások, javítások, áthelyezések módosítják a linkek tartalmát és érvényességét. Ezekért elnézést kérek, de azt beláthatjátok, hogy nem ellenőrizhetem minden linkemet időszakosan sem. De ha ti jelzitek felém a változásokat, hibás linkeket, készségesen javítom őket az aktuális lehetőségekhez képest.

Linkajánló

Filmajánlók első kézből:
www.chrisdry.com

Nemzetközi torrent kereső:
BTjunkie.org

Az ázsiai filmek tárháza:
Asia Torrents.com

Felirat keresők:
Feliratok.hu
Feliratok.org
Opensubtitles.org
Horrorfreaksubs.try.hu
The L world
Hosszupuskasub.com
Subs.tu

Saját időzítésű, vágású felirataim:
-->>>Kattints ide a megtekintésükhöz!<<<--

Letöltő programok

Direkt letöltő (rapidshare, hotfile, stb.) több link 1 kattintással:
JDownloader

Torrent letöltő:
µTorrent

eMule letöltő és szerverek:
eMule + eMule szerverek

Utolsó kommentek

Látogatók

A számláló indítása: 2010.03.09 20:00 free counters

Egy család (En familie, 2010)

6tila 2011.08.24. 23:55

Az elmúlt hónapban kicsit elkalandoztunk a filmvilág minden tájára, és nem hangzott szó a dán filmművészetről, de így a hónap végén eljött a pillanat egy újabb dán film ajánlómhoz, ugyanis elkészült az Egy család magyar felirata.

A történetről: "Ditte egy híres pék família sarja, de a családi tradícióktól igencsak távoli sorsot tervez magának. Szeretné beutazni a világot, élni a nagybetűs életet, és úgy látszik, hogy mindez valóra is válhat, mikor felajánlják neki az álom munkát New Yorkban.

Édesapja azonban súlyosan megbetegszik, és úgy tűnik, hogy Ditte kénytelen lemondani az utat, hogy vele maradjon, ezzel azonban kockára teszi eddigi életét, sőt szerelmét is, mert párja Amerikába vágyik. Ditte választás elé kerül: vagy követi álmait, vagy otthon marad, hogy összetartsa széteső családját és az élet hirtelen már nem is olyan egyszerű, és könnyű." (forrás: www.mozi-dvd.hu/cikk6511.html)

Mint azt már megszokhattátok a dán filmek iránti féktelen rajongásom nem alaptalan. Az amerikai filmek élettelen gépek által készített mű-emberek által eljátszott mű-történetek. Az angol filmek alapból élettelenek, szürkék. Ezzel szemben a dán filmek egytől-egyig élnek, a színészek nem játsszák a szerepüket hanem élik, a kamera is velük él, a környezet pedig maga az élet. A dán film magáról az életről szól.

Az Egy család is erről szól magáról az életről, annak az Egy családnak az életéről. És itt most gondolom megfogalmazódik bennetek a kérdés, hogy mi a különbség a jelenleg is futó több száz részes családsorozatok és az Egy család között. A válaszom a pénz. Ebben a filmben akárhol lakhat ez a család akár kik is lehetnek, akár milliárdosok, akár egyszerű vidéki kisemberek engem mindvégig nem foglakoztatott, és ez nem véletlen, mert itt nem is volt fontos egyetlen pillanatra sem. A filmben az ismét szenzációsan eltalált végletekig pontosan meghatározó maga a cím, Egy család. Pár ember érzéseinek, napjainak bemutatása, olyan színészi játékkal, amilyet szerintem csak dán színészek tudnak eljátszani, elélni. Semmi giccses, untató jelenet, oda nem illő dialógus, vagy téveszmék sora, semmi hősiesség, nagymellű szőke festett macák hada, "csak" totálisan realisztikus emberi viselkedések és érzések. Ez az Egy család.

Torrent fálj: En.Familie.2010.DVDRiP.XViD-RCDiVX.torrent
Magyar felírat: En.Familie.2010.DVDRiP.XViD-RCDiVX.srt
(köszönet a felíratért Jansey-nek, első felirata, nagyon jó kezdés, csak így tovább)

6.9

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://6tila.blog.hu/api/trackback/id/tr853178543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2011.08.25. 10:05:39

kösz mindenképp megnézem: a dán-film fanatizmusom miatt is..

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2011.11.02. 11:51:04

megnéztem, ebben a hónapban lévő filmismertetőmben lesz nekem is róla pici szösszenet. 7/10
süti beállítások módosítása