HTML

6tila

A blog azon filmeket tartalmazza amiket én már láttam és bátran merem ajánlani bármelyik látogatómnak. Ha pár nap kimarad, az nem lustaságból ered, hanem mert vagy olyan filmet néztem amit nem szeretnék tovább ajánlani, vagy egyszerűen nem néztem azon napokon filmet.
Amennyiben neked is tetszett a film és kedvet érzel értékelni azt megteheted a filmek előzetese alatt található "Szólj hozzá" részben.

A linkek aktuálisságáért csak a blogbejegyzések megszületésekor tudok felelősséget vállalni, akkor minden link ellenőrzött, és valós. Az idő elteltével a linkek tartalma és érvényessége változhat. Torrentek esetében a le és feltöltők száma állandóan változik, és egyes esetekben a torrent maga is törlődhet a gazdaoldalról. Felíratok esetében ugyanez a helyzet, a gazdaoldalon történő változások, javítások, áthelyezések módosítják a linkek tartalmát és érvényességét. Ezekért elnézést kérek, de azt beláthatjátok, hogy nem ellenőrizhetem minden linkemet időszakosan sem. De ha ti jelzitek felém a változásokat, hibás linkeket, készségesen javítom őket az aktuális lehetőségekhez képest.

Linkajánló

Filmajánlók első kézből:
www.chrisdry.com

Nemzetközi torrent kereső:
BTjunkie.org

Az ázsiai filmek tárháza:
Asia Torrents.com

Felirat keresők:
Feliratok.hu
Feliratok.org
Opensubtitles.org
Horrorfreaksubs.try.hu
The L world
Hosszupuskasub.com
Subs.tu

Saját időzítésű, vágású felirataim:
-->>>Kattints ide a megtekintésükhöz!<<<--

Letöltő programok

Direkt letöltő (rapidshare, hotfile, stb.) több link 1 kattintással:
JDownloader

Torrent letöltő:
µTorrent

eMule letöltő és szerverek:
eMule + eMule szerverek

Utolsó kommentek

Látogatók

A számláló indítása: 2010.03.09 20:00 free counters

A harcos útja (The Warriors Way, 2010)

6tila 2011.04.10. 19:17

Ismét hosszú idő telt el az előző film óta, és ismét nem véletlenül. De a kárpótlás most sem marad el. Régóta vártam már erre a filmre, és végre elérhetővé vált.
A harcos útja. Azt gondolná az ember, hogy egy sablonos történet, egy hős, aki legyőz mindenkit. Ez így is van. De az, ahogy mindezt teszi, az varázsolja ezt a filmet kicsit felejthetetlenné.
Kérdezhetnénk, hogy mit keres a felkelő nap országának hőse a lenyugvó nap országában, azaz egy bérgyilkos szamuráj a vadnyugaton? Mit keres az opera mint filmzene egy westernben? A frissen mosott, és kiteregetett ruhák a homokviharban? Vagy a szerelem egy vérengző gyilkos szívében? A válaszokat a filmben megtaláljuk.
Nem szeretem a western filmeket, de A harcos útja kicsit más, kicsit túlnyúlik rajta, és ez a két kultúra egymással szembe állításából eredhet.

Torrent fálj: The.Warriors.Way.2010.BRRip.XviD.AC3-SANTi.torrent
Magyar felírat: The.Warriors.Way.2010.BRRip.XviD.AC3-SANTi.srt
(köszönet a felíratért Mr. Bishopnak)

6.2

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://6tila.blog.hu/api/trackback/id/tr952815008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2011.04.12. 10:47:57

Ez valami borzalmasan giccses vacak volt, 300+repülő tőrök klánja + amcsi nyálas western keveréke szamurájokkal. Jó sokat piált ez a rendező, maga sem tudta mit akar ebből kihozni. 1/10 sajnálom, a reá szént időt.

Darkcomet 2011.05.07. 13:42:42

Nem lett volna ez rossz film, ha nem kellett volna megfelelnie a koreai rendezőnek a lepukkant amcsi ízlésnek Viszont ez a keverék nem tett túl jót a mozinak, sőt, rontott rajta elég sokat. Minden esetre egyszer nézhető, kellemes kikapcsolódást nyújt, de utána sürgősen le kell törölni. És még valami. Attól, mert egy film a vadnyugaton játszódik, és vannak benne kalapos emberek, meg hatlövetű pisztolyok, még nem lesz western. Tehát westernnek titulálni ezt a katyvaszt, kissé erős dolog volt. :-)
süti beállítások módosítása